laurdag 20. november 2010

Kyllingmysteriet cirka 16 % løyst


Her er det dokumentert: 40 stk (16 %) av totalt 250 kyllingar er nå på plass i hønsahuset i Bamyanga.
Plutseleg var 40 av dei 250 sakna kyllingane på plass på farmen i Bamyanga. Halvanna månad forseinka ser det kanskje ut til at det kan bli ei løysing på mysteriet med dei forsvunne kyllingane.

Kva har så skjedd? Jo, ein av initiativtakarane til prosjektet har - av ukjente årsaker - ikkje betalt ut pengar til vedkommande som sel kyllingar. Om han har brukt desse pengane sjølve, om det har vore ei sjuk mor eller andre ting som har gjort innhogg i kyllingkapitalen, kan me bare spekulera i.

Det me veit, er at vedkommande gjer alt han kan for å unngå oss. Idag var det avtalt eit møte i Bamyanga kl 1630. Her møtte Trond og to kamerunarar som også mislikar denne affæra. Men den mistenkte møtte ikkje opp. Me hadde håpa at han ville gripa dette høvet til å leggja alle kort på bordet, noko han altså ikkje gjorde.

Me har likevel ein fornemmelse av at han merkar presset, og at han nå gjer alt han kan for å få fleire kyllingar i hus. Blant anna er hans overordna i kyrkjedistriktet blitt informert om saka, og dei har sagt at dei vil forfølgja den vidare.

Det same vil Herrenes detektivbyrå. 16 % er ingen løysingsprosent å skrøyta av...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar