torsdag 31. mars 2011

Aprilsnarr! ...me kjem heim til sommaren

Motorsykkelen med god plass til fem kunne jo vera eit vektig argument for å ta endå eitt år i Kamerun,
men slik er det ikkje.

Nokon gjekk på 'an (skal ikkje nemna namn), men dei aller fleste gjennomskua vår lille aprilspøk (sjå under). Her i Kamerun kallar dei det for "poisson d'avril", som direkte omsett betyr aprilfisk. Uansett namn på bløffen; me kjem heim til sommaren:-)

Ok, her er lureforsøket:

Etter å ha vore i tenkeboksen ei stund, er me nå komne fram til at me tar eitt år til i Kamerun. Det kjem sikkert som ei overrasking på dei fleste av dykk, men me har heile vegen vore opne for ei forlenging.


Nå har det seg slik at det likevel blir elevar ved Den norske skulen likevel frå hausten av. Heilt i siste liten har me fått vite at ein trebarnsfamilie, der alle ungane er i skulealder, kjem til Ngaoundéré i august.


Dermed opna det seg opp ein mulegheit for Trond å fortsetja som lærar og rektor eitt år til. Etter litt fram og tilbake i familierådet (der foreldra blant anna måtte love innkjøp av Playstation 3), konkluderte me med å ta endå eitt år i Kamerun.


For å spara misjonen for utgifter kjem me derfor til å halda oss i Kamerun i sommar. Me kjem derfor ikkje heim som planlagt. Nokon blir nok kanskje litt skuffa nå, medan andre jublar av glede. Men slik er det - c'est la vie.


Og så får jo Henrik gå første klasse her i Kamerun, og det blir jo stas!

2 kommentarer:

  1. ... hahahahhaha... aprilsnarr!!!! Gårkje' på den du!!!!! Dåke lengte alt for møkje heim te meg....

    SvarSlett
  2. Rett på alle punkter, lillesøs...

    SvarSlett