torsdag 7. oktober 2010

Haustferie med landskamp i fotball

Kanskje, bare kanskje, skal Kamerun sitt landslag og superstjerna Eto'o bu på same hotell som oss i Garoua.
I norsken fekk Jone i oppgåve å skrive eit brev om kva han skal gjera i haustferien. Han valde då å skriva til klassen sin på Tau (6A), og med samtykke frå forfattaren publiserer me brevet her på bloggen vår:

Til 6A

Me skal til Garoua, Maroua og Romsiki i haustferien. Det er nord for Ngaoundere, der eg er nå. I Garoua skal me sjå ein landskamp mellom Kamerun mot Kongo. Eg håper Kamerun vinn. Me skal bu på eit hotell  i Garoua. Pappa seier at me kanskje kommer til å kjøre 100 mil på heile turen. Frå Ngaoundere til Garoua til Maroua og til Romsiki og tilbake igjen til Ngaoundere. Me skal kjøre gjennom savannar, då håper eg at me får sjå løver og andre dyr. I Maroua skal me besøke eit kjempestort marknad der dei sel blant anna sablar (ein slags type sverd ) og masse anna. Og der skal me bu i ein leilegheit. I Garoua er det veldig varmt. Nokon meiner til og med at Garoua er verdas varmaste by. Natt og dag er det av og til over 30 grader.

I Romsiki er det veldig spesielle fjellformasjonar. Me skal gå ein tur til Nigeria ( mamma blei født i Nigeria ). Bare å gå over grensa då. Me skal og gå på ein fjelltur. I Romsiki er det veldig høge fjell. På det hotellet me skal sove på i Garoua, skal kanskje Kamerun sitt landslag og sove på eller Kongo sitt landslag. Bare kanskje. Det hadde vert tøft.

Helsing Jone

PS: Kva skal de gjere i haustferien?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar